Handig om te weten over het accepteren van creditcard betalingen.

Er zijn in totaal 7 creditcard merken die je kunt accepteren op een betaalautomaat.

De zeven creditcard merken zijn MasterCard, VISA, American Express, Diners Club, Discover, JCB en UnionPay. Er zijn meerdere kaartverwerkers die jou kunnen helpen bij het accepteren van deze creditcards. De kaartverwerkers verschillen in het aanbod, snelheid van uitbetalen en in hun tarieven voor de acceptatie van creditcards.

 

Alle betaalautomaten zijn geschikt voor creditcard acceptatie. 

Kun je PIN betalingen accepteren dan kun je in de regel ook creditcards accepteren. Bij wat oudere betaalautomaten kan het soms nodig zijn om nieuwe software op de betaalautomaat te zetten. Deze software update kan vaak op afstand worden gedaan. Meestal zijn hier geen kosten aan verbonden.

 

Let op: voor het accepteren van creditcard betalingen heb je wel vaak een apart contract nodig. Vanwege de verschillen in de tarieven voor creditcard acceptatie en daarmee de kosten voor jou als ondernemer is het verstandig om meerdere aanbieders te vergelijken.

 

Er zijn meerdere partijen die creditcard betalingen kunnen verwerken.

Er zijn meerdere bedrijven die ondernemers kunnen helpen bij het accepteren van creditcards. Je kunt zowel terecht bij de grootbanken als gespecialiseerde kaartverwerkers. 

 

Goed om te weten: als ondernemer kun je in de meeste gevallen kiezen wie jouw creditcard betalingen gaat verwerken. Je kunt jouw betaalautomaat koppelen met verschillende aanbieders. Vergelijk het met de energielevering in jouw huis: je kunt daarbij kiezen uit meerdere energieleveranciers zonder te moeten verhuizen. Met een betaalautomaat en creditcard acceptatie is het eigenlijk hetzelfde. Je bent dus vrij om te vergelijken en de beste deal te pakken. Ook overstappen is dus meestal heel eenvoudig, en zonder dat je van kassa of betaalautomaat moet veranderen. 

 

Creditcard acceptatie kan snel geactiveerd worden op jouw betaalautomaat.

Alle creditcard merken kunnen zonder probleem geactiveerd worden op jouw pin- of betaalautomaat. Activering gebeurt op afstand en zonder dat jij of jouw klanten er iets van merken. Nadat het contract rond is, kun je meestal door de pinautomaat even uit- en aan te zetten de door jou gewenste creditcards meteen accepteren.

 

Eén contract, alle creditcard merken. Bijna dan.

Alle creditcard merken (MasterCard, VISA, Diners, Discover, JCB en UnionPay) kunnen vaak via één enkel contract geaccepteerd worden via dezelfde kaartverwerker, met de uitzondering van American Express. Hiervoor is een apart contract nodig. Ook daar kunnen wij jou bij helpen.

 

Geen creditcard transactie, geen kosten.

De meeste kaartverwerkers rekenen alleen kosten per creditcard transactie, en dus geen maandelijkse kosten of activeringskosten. Het kost je dan dus helemaal niets als er niet met creditcard betaald wordt. Daarentegen zorg je met de acceptatie van creditcards ervoor dat jij geen belangrijke verkoop mist mocht een klant onverwachts willen afrekenen met creditcard. 

Like ons op facebook.

Dat vinden wij dan weer leuk ;-)

  • Facebook - White Circle

PINdeal is een officiële business partner van:

Navigatie

Contact informatie

PINdeal

Middenburcht 136

3452 MT Vleuten

030 755 5335

BTW nummer: NL851882225B01

KvK nummer: 52742393 (sinds 2012)

PINdeal snelle links

Zie je iets vreemds op de website? 

Meld het ons en krijg een leuke verrassing

© 2017 - 2020 PINdeal

PINdeal is een geregistreerde handelsnaam van Fletio Payments Consulting B.V.

KVK nummer 52742393 | Alle rechten voorbehouden.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle