Alles in één pakketten

Mobiele pinautomaten vergelijken

Vergelijk hier Neerlands meest verkochte mobiele pinautomaten. Laat je klant overal contactloos betalen met een WiFi verbinding of SIM kaart (GPRS).

De pinapparaten die we hier vergelijken zijn prima geschikt voor ondernemers die klanten aan tafel, aan huis, op een evenement, op de markt of in een taxi willen laten betalen. Al deze mobiele pinautomaten ondersteunen contactloze pin en creditcard betalingen. 

 

Jij kunt hier de volgende pinautomaten vergelijken: de YOXIMO (WiFi) en de YOXIMO (GPRS) van Worldline, en de CCV Mobile (WiFi) en CCV Mobile (GPRS) betaalautomaat van CCV. Bekijk het kostenvoorbeeld om een idee te krijgen van de kosten van aanschaf, service, installatie en toebehoren.

Maak het jezelf nog makkelijker: bepaal eerst of je een WiFi of GPRS (SIM kaart) mobiele pinautomaat wilt kopen. Met andere woorden: waar wil je de betaalautomaat gaan gebruiken? En kun je daarvoor WiFi gebruiken of heb je een GPRS pinautomaat nodig met een SIM kaart?

 

Ter overweging: stel dat voor jouw situatie een WiFi pinautomaat zou voldoen, realiseer je dan wel dat je minder flexibel bent dan met een pinapparaat met een SIM kaart. Zo'n pinautomaat kun je echt overal gebruiken. Bijvoorbeeld voor beurzen en speciale evenementen op een andere locatie (waar geen veilig WiFi netwerk is). Daarbovenop: in de regel heb je met een GPRS mobiele pinautomaat een stabielere verbinding dan met een WiFi connectie.

Je kunt de mobiele pinapparaten vergelijken op de volgende onderdelen:

Algemeen

 
 

Acceptatiemogelijkheden

 

Servicecontract

 

Installatie en levering

 

Productspecificaties

 

Toebehoren

 

Kostenoverzicht

 

Kostenvoorbeeld

Uitgaande van maximale PINdeal cashback

 

of bel ons voor informatie op 030 755 5335
(ma tm vr, 9-17 uur)

Disclaimer

We zijn zorgvuldig geweest met het verzamelen van de informatie hierboven. Maar iedereen kan wel eens een foutje maken dus helaas kun je geen rechten ontlenen aan deze informatie of aan de kostenberekening. 

Vragen of hulp nodig?

Bel ons op 030 755 5335

PINdeal is een officiële business partner van:

Navigatie

Contact informatie

PINdeal

Middenburcht 136

3452 MT Vleuten

030 755 5335

BTW nummer: NL851882225B01

KvK nummer: 52742393 (sinds 2012)

PINdeal snelle links

Zie je iets vreemds op de website? 

Meld het ons en krijg een leuke verrassing

© 2017 - 2020 PINdeal

PINdeal is een geregistreerde handelsnaam van Fletio Payments Consulting B.V.

KVK nummer 52742393 | Alle rechten voorbehouden.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle