Alles in één pakketten

-v400m-1009x1024-1009x1024.png
ccv-logo.png

VS.

yoximo-contactloze-mobiele-betaalautomaa

VS.

Worldline png.png
yomova png.png
Worldline png.png

Mobiele pinautomaten vergelijken

Als je op zoekt bent naar een mobiele pinautomaat is het slim om de verschillende mobiele betaalautomaat te vergelijken. Er zijn namelijk best wat verschillen in modellen en in prijs.

 

Om het jou makkelijk te maken kun je hier de mobiele betaalautomaten van CCV en Worldline met elkaar vergelijken. Bij veruit de meeste winkeliers en horeca ondernemers vind je deze pinautomaten terug. Mocht je weinig tijd hebben, download dan meteen hier de vergelijking. 

 

Het fijne van deze pinautomaten is dat jij zelf kunt kiezen bij wie je een contract afsluit voor het accepteren van pin en creditcard betalingen. Jij kunt daarvoor bij ons terecht, maar bijvoorbeeld ook bij jouw bank, CCV of Worldline. Klik hier als je meer wilt weten over het accepteren van pin betalingen.

Je hebt keuze uit een mobiele pinautomaat die gebruik maakt van een wifi verbinding of van een 3G of 4G verbinding. Soms kan de pinautomaat beide verbindingen aan. 

Waar moet je op letten bij het kopen van een mobiele pinautomaat?

Als je voor het eerst een mobiele pinautomaat gaat kopen, is het slim om even over de volgende zaken na te denken.

Ga je voor een verbinding via Wifi of 3G/4G, of beide?

Bepaal waar je de mobiele pinautomaat wilt gaan gebruiken.

En of je kunt vertrouwen op een stabiel wifi netwerk.

Bij het gebruik van een mobiele pinautomaat is het belangrijk dat jij kunt vertrouwen op een stabiele internetverbinding. Die is nodig om zonder problemen betalingen te kunnen accepteren. Bij iedere betaling worden namelijk betaalgegevens over die verbinding uitgewisseld met de betaalverwerker. Een slechte verbinding leidt tot mislukte betalingen.

Je kunt kiezen uit een mobiele pinautomaat die gebruik maakt van een internetverbinding op basis van Wifi of op basis van 3G/4G.

 

Daarbij heb je dan de keuze uit:

  • een mobiele pinautomaat die zelf kan koppelen met een Wifi of 3G/4G netwerk (de pinautomaat is voorzien van een Wifi 'module' of een SIM kaart). Voorbeelden van dit soort mobiele pinautomaten: CCV V400M, YOXIMO Wifi, YOXIMO GPRS, YOMOVA portable en de Sumup 3G.

  • een mobiel pinapparaat dat gebruik maakt van de internetverbinding van een ander gekoppeld apparaat, zoals een smartphone of tablet. 

Heb jij een stabiel wifi netwerk en gebruik je de mobiele pinautomaat uitsluitend binnen die wifi locatie? Dan heb je geen pinautomaat met SIM kaart nodig. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen uit de CCV V400M, de YOXIMO Wifi of de YOMOVA portable.

Wil je niet afhankelijk zijn van een (instabiel) wifi netwerk? Of kun je geen gebruik maken van een wifi verbinding omdat je op verschillende locaties of aan de deur met pin wilt laten afrekenen? Dan zul je een mobiele pinautomaat moeten kiezen met een SIM kaart of een mobiele pinautomaat die gebruik kan maken van de 3G/4G/5G verbinding van een smartphone of tablet. Hiermee kun je pin betalingen accepteren via het 3G of 4G netwerk. Je kunt de SIM kaart en het SIM abonnement meteen bij de pinautomaat mee bestellen, of zelf naar keuze kopen bij één van de telecom aanbieders.

 

Zowel de V400M van CCV, de YOXIMO GPRS en de YOMOVA portable van Worldline kunnen worden geleverd met een SIM kaart en abonnement van KPN.

Dikke Tip:

Twijfel je over de stabiliteit en reikwijdte van jouw wifi netwerk, of wil je de mogelijkheid open houden om in de toekomst ook via 3G/4G betalingen te accepteren, dan adviseren wij om te kiezen voor de CCV V400M of de Worldline YOMOVA portable. Beide mobiele pinautomaten kunnen standaard gekoppeld worden aan een Wifi netwerk en ze kunnen ook op een later moment nog worden voorzien van een SIM kaart en abonnement.

Kijk verder dan alleen naar de aankoopprijs van de pinautomaat.

Kijk ook naar de kosten van de pin en creditcard betalingen.

Bepaal wat voor jou voordeliger is: een pinautomaat kopen of huren?

Je kunt de mobiele pinapparaten vergelijken op de volgende onderdelen:

 
 

Acceptatiemogelijkheden

 

Servicecontract

 

Installatie en levering

 

Productspecificaties

 

Toebehoren

 

Kostenoverzicht

 

Kostenvoorbeeld

Uitgaande van maximale PINdeal cashback

 

of bel ons voor informatie op 030 755 5335
(ma tm vr, 9-17 uur)

Disclaimer

We zijn zorgvuldig geweest met het verzamelen van de informatie hierboven. Maar iedereen kan wel eens een foutje maken dus helaas kun je geen rechten ontlenen aan deze informatie of aan de kostenberekening. 

Vragen of hulp nodig?

Bel ons op 030 755 5335