top of page
  • Redactie PINdeal

BLOG 1/6: SumUp of iZettle pinautomaat kopen? Weet wat je koopt!


sumup pindeal foto

Je staat binnenkort op een beurs, een festival of misschien wel met een pop-up winkel bij een braderie of sportclub.

Of misschien organiseer je wel een tennis-, voetbal-, hockey-, of noem-een-ander-sport-toernooi en krijg je te maken met inschrijfgeld.

Of ben je als club geld aan het inzamelen voor nieuw trainingsmateriaal of een ander goed doel.

Hoe dan ook...

Je wilt je klanten, bezoekers, spelers of donateurs makkelijk laten betalen met pin of creditcard. Je gaat er namelijk van uit dat ze mogelijk geen contant geld op zak hebben. En daar kun je tegenwoordig best gelijk in hebben.

Maar misschien is dat niet eens de belangrijkste reden.

Je hebt ook gewoon geen zin om cash geld te accepteren, na te moeten tellen, te bewaren in een 'superveilige' koektrommel, en alleen tijdens openingstijden van de bank af te kunnen storten. En ook daar geven wij je helemaal gelijk in. Zeker omdat je volgende maand wéér een festival, toernooi of inzameling hebt.

Je wilt dus geen gedoe met cash en geen omzet of storting missen. Je wilt dat mensen bij jou kunnen pinnen. Je hebt dus een pinautomaat nodig.

Maar..... tegelijkertijd wil je niet teveel geld uitgeven aan zo'n pin-ding. Je gaat de 'pin' niet vaak nodig hebben en je let als vereniging of ondernemer gewoon goed op de kleintjes.

Een pinautomaat leasen of huren is dan waarschijnlijk al afgevallen. Je hebt ontdekt dat kortdurende huur van een pinautomaat relatief prijzig is. Langdurige huur of lease zit je niet op te wachten. Je hebt de pin namelijk niet altijd nodig.

Er gloort licht.

Dik kans dat je dan via-via iets gelezen of gehoord hebt over de pinautomaten van iZettle of SumUp.

Deze nieuwe, hippe pinautomaten koop je voor een prikkie en kun je overal gebruiken waar je maar internet hebt. Je betaalt geen maandelijkse kosten of dure onderhoudscontracten. En je kunt binnen twee dagen aan de slag. Geen lange levertijden of dure installaties.

Misschien ben je zelfs al zover dat je een SumUp of iZettle pinautomaat wilt kopen. En toch....

Toch zoek je extra zekerheid, wil je weten of je er wel verstandig aan doet. Het klinkt namelijk allemaal wel leuk... voor een paar tientjes een pinautomaat en binnen twee werkdagen in huis. Maar je hebt het gevoel dat er een 'catch' is. En die is er inderdaad.

En daarom dit blog.

Niet om te zeggen dat je geen iZettle of SumUp pinautomaat moet kopen. Wel om je goed te informeren. Dan kun jij als ondernemer, penningmeester of organisator in ieder geval een goede keuze maken.

Omdat we best wat zaken willen behandelen, delen we het blog op in meerdere artikelen. Dit voegen we later dan samen tot één super artikel.

sumup pinautomaat unboxed

Mocht je helemaal nog niet van SumUp of iZettle gehoord hebben, maak je geen zorgen. In het eerstvolgende blog leggen we uit wat iZettle en SumUp zijn en vertellen we waarom ze zo populair zijn.

Klik de link als je al aardig op de hoogte bent en je direct wilt weten wat 'de catch' is.

De blog indeling die we maken:

Blog 1: SumUp of iZettle pinautomaat kopen? Weet wat je koopt!

Blog 2: iZettle en SumUp - wat zijn het eigenlijk?

Blog 3: iZettle en SumUp pinautomaten vergelijken: een head-to-head

Blog 4: iZettle en SumUp: wat betaal je per pin- en creditcard betalingen?

Blog 5: iZettle en SumUp vergeleken met CCV en Wordline pinautomaten

Blog 6: Een samenvatting

In de komende weken zullen we de blogs één voor één plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte blijven van deze blogs, het laatste betaalnieuws en speciale pin-deals, schrijf je dan nu meteen even in voor onze PINdeal nieuwsbrief.

 

bottom of page