top of page
  • Redactie PINdeal

Knab introduceert Apple Pay

Knab heeft Apple Pay voor zowel zijn particuliere als zakelijke klanten geïntroduceerd. De bank stelt met de integratie een van de grootste wensen van zijn ruim 250.000 Nederlandse klanten te vervullen.Knab heeft Apple Pay voor zowel zijn particuliere als zakelijke klanten geïntroduceerd. De bank stelt met de integratie een van de grootste wensen van zijn ruim 250.000 Nederlandse klanten te vervullen.


Apple Pay wordt gezien als een veilige betaalmethode omdat gebruikers kunnen voorkomen dat ze hun betaalkaart aan iemand anders hoeven te geven, fysieke knoppen hoeven aan te raken of contant geld moeten wisselen.


Klanten hoeven slechts hun iPhone of Apple Watch bij een betaalautomaat te houden om contactloos te betalen. De veiligheid van een Apple Pay-aankoop zit hem in de verificatie met Face ID (gezichtsherkenning), Touch ID (vingerafdruk-herkenning) of een persoonlijke toegangscode.


Knab-CEO Nadine Klokke is verheugd met deze toevoeging aan de diensten van Knab. “Onze klanten zaten hier al een tijdje op te wachten. Het kostte tijd om dit aan de achterkant helemaal goed in te richten. Dat vanaf nu – behalve particuliere – ook onze zakelijke klanten met Apple Pay kunnen betalen, maakt het lange wachten hopelijk meer dan goed."
Wat betekent dit voor jou als ondernemer?

Accepteer jij als ondernemer nu al PIN en MasterCard en VISA betalingen op jouw betaalautomaat, dan kun jij ook deze Knab Apple Pay betalingen accepteren. Je hoeft daarvoor dan niets te doen.


Apple Pay, net als Google Pay, moet je zien als een superveilige digitale portemonnee waar meerdere betaalpassen en creditcards in gestopt kunnen worden. De betaling die contactloos plaatsvindt is echter nog steeds een Maestro, VPAY, MasterCard of VISA transactie. Op de transactiebon zie je als ondernemer geen verschil. Ook in de verwerking en kosten zijn er geen verschillen.


Mocht je nog geen creditcards accepteren of interesse hebben in een scherp pin tarief, neem dan even contact met ons op via 030 755 5335 of vraag hier meteen een offerte aan.


bron: banken.nl, 16 juni 2021Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page