top of page

Waarom doen wij wat we doen?

Een bakker houdt van brood bakken. Wij van betalingen.

Klinkt misschien een beetje gek maar zo simpel is het. Wij hebben jarenlang gewerkt voor verschillende betaalproviders in Nederland en betalingsverkeer is gaandeweg onze tweede natuur geworden.

Omdat vergelijken zin heeft.

In 2012 hebben wij besloten om voor ons zelf te beginnen en onze kennis en ervaring in te zetten voor het helpen en adviseren van ondernemers.

 

Zowel winkeliers, horeca-, en e-commerce ondernemers willen wij helpen bij het kiezen van de meest geschikte betaaloplossing en kaartverwerker. Uit ervaring weten wij namelijk dat een ondoordachte keuze je als ondernemer veel tijd en geld kan kosten.

 

Via onze andere website www.about-payments.com kunnen webwinkels verschillende internetkassa vergelijken voor hun online betalingen. Op de site waar je nu bent helpen wij ondernemers met het vergelijken van kaartverwerkers voor de kosten van PIN en creditcard transacties op een betaalautomaat.

Vergelijken heeft zin omdat er grote verschillen zitten tussen de prijs en serviceverlening van de verschillende kaartverwerkers. Door te vergelijken verzeker jezelf van een scherpe deal en betaal je niet meer dan nodig is.

 

Onafhankelijk en gratis een scherpe deal.

Ons verdienmodel maakt het mogelijk om ondernemers gratis te helpen.

Wij ontvangen een vergoeding van de kaartverwerker bij het succesvol aanbrengen van een nieuwe klant. Die kleine vergoeding rechtvaardigt onze toegevoegde waarde: geld en tijd besparen voor jou als ondernemer.

Zijn wij dan nog wel onafhankelijk? Het antwoord is ja. Wij nemen geen positie in en zijn niet sturend in onze adviezen. Als ondernemer maak jijzelf de keuze op basis van een eerlijke vergelijking. Het gaat ons niet om onze verdiensten, maar om de best passende oplossing en deal voor jou. 

Nu is de tijd.

In de afgelopen twee jaar zijn de creditcard verwerkingskosten door Europa aan banden gelegd. Startende ondernemers, maar ook creditcard accepterende bedrijven, kunnen nu profiteren van flink lagere commissiepercentages. Dat kan honderden tot duizenden euro's per jaar schelen. Serieus geld dus.

 

Wil je dus ook graag creditcards accepteren? Start kosteloos jouw vergelijking, kies de beste deal en laat ons het werk doen.

bottom of page