top of page

Regel vandaag nog betere tarieven voor PIN betalingen.
Zonder van kassa of betaalautomaat te moeten wisselen.

Je wilt graag minder kosten voor de acceptatie van pin of creditcard betalingen.

Misschien baal je er ook wel van dat je maandelijks teveel tijd verdoet aan jouw pin administratie. Je bent zeker niet de enige. Vraag snel een offerte aan en bekijk wat ook jij in geld en tijd kunt besparen. 

Verhaal van een van onze klanten

Ik wilde overstappen want ik was niet tevreden met partij. Ik stoorde mij aan de ondoorzichtigheid van de kosten van de pin en creditcard transacties, ook nadat ik 3 x had gebeld voor uitleg. De kosten werden direct verrekend en ik kreeg de creditcard betalingen netto uitgekeerd, wat het nog onduidelijker maakte. Als je een vraag of probleem had, werd er een ticket aangemaakt en duurde het best lang voordat je ‘antwoord’ kreeg.

Ik kon dus niet controleren op kosten. Het was het eerste jaar dat wij naast pinpassen ook alle creditcards gingen accepteren en ik wilde weten wat dit betekende voor de kosten. Dit kon ik niet zien. Het betekende frustratie en tijdverlies omdat ik om uitleg moest vragen. Ik hield zelf maar een excel sheet bij met de pin inkomsten en kosten en dan nog snapte ik het niet. Hoeveel tijd ik heb besteed, weet ik echt niet meer. En wanneer een bedrijf niet snel reageert als je een probleem hebt, raak je al snel geïrriteerd. Redenen voor mij om op zoek te gaan naar een andere partij.

Wat is er nu verbeterd? Alles. Iedere dag een rapportage in de mail,
duidelijke maandrapportage, met duidelijk inzicht in de aantallen en kosten. De volgende dag ontvang je de pinbetalingen op je rekening, waardoor alles heel soepel verloopt. Wanneer je belt met een probleem, wordt je geen ticket, maar wordt je persoonlijk te woord gestaan en er wordt meegedacht in oplossingen. 


Heel eerlijk gezegd kijk ik weinig op het huidige dashboard (de portal), omdat het al zo inzichtelijk wordt gemaakt voor mij als ondernemer. Ik hoef de info niet te halen, de info komt naar mij toe.

Daniëlle de Graaf

Eigenaar Blazee Bloemendaal

www.blazee.nl

Overgestapt in maart 2020

blazee-quote-2.png
Verhaal van Daniëlle

Betaal niet meer dan nodig.
Verbrand niet langer uren aan jouw pin administratie.

Je wilt op iedere pin betaling besparen en sneller jouw pin boekhouding doen. Je wilt niet langer op een 'vrij moment' onnodig tijd verdoen met jouw pin administratie. Die tijd kun je beter besteden. 

 

Mocht je overstappen dan wil je dat alles soepel verloopt en dat iemand je goed helpt bij de pin aansluiting of overstap. Jouw pin aansluiting moet altijd blijven werken en het liefste wil je dat het bestaande pin contract voor jou wordt opgezegd. 

Misschien mogen wij jou dan helpen. Naast een echt scherp pin tarief krijg je bij ons ook gratis dagelijks transactie-rapportages, en heb je één vast contact die jou van A tot Z begeleidt. Eén vast aanspreekpunt bij wie je ook na de aansluiting terecht kunt. We helpen bij de beëindiging van jouw huidige pin en/of creditcard contract.

Na de overstap ontvang jij iedere werkdag kosteloos een overzicht van alle pin betalingen van de voorgaande dag. Die hoef je niet ergens te downloaden maar krijg je gewoon in jouw inbox. Het controleren van jouw pin omzet van de dag ervoor wordt daarmee echt eenvoudig. Je houdt tijd over voor belangrijkere zaken.

Om het jou extra makkelijk te maken krijg jij ook gratis toegang tot een transactie portal (of degene die jouw boekhouding doet). Daar kun je alle pin betalingen en facturen terugvinden en downloaden wanneer jij dat wil. Je kunt precies zien uit welke transacties een pin bijschrijving op de bank is opgemaakt.

 

Om het misschien nog interessanter te maken: je kunt bij ons ook meteen terecht voor het accepteren van creditcard betalingen. We kunnen met één contract jouw PIN, MasterCard en VISA aansluiting regelen.

 

En, misschien voor jou niet zo bijzonder, maar heel gewoon is het niet: ook de MasterCard en VISA betalingen ontvang jij bruto op de bankrekening. Dus een VISA betaling van € 100,- betekent ook € 100,- op jouw rekening erbij. De creditcard kosten worden dus net als de pin betalingen maandelijks achteraf in rekening gebracht. De kosten komen op dezelfde factuur te staan als de pin betalingen.

Misschien denk je wel dat overstappen een heel gedoe gaat zijn. Niet langer aan denken, want dat is niet zo. Met een BTW nummer, kopie paspoort en kopie bankafschrift komen wij al een heel eind. Wij regelen een KvK uittreksel en wij maken het contract op. Jij hoeft alleen nog te ondertekenen. Binnen het uur kan het contract geregeld zijn.

 

De omzetting van het pincontract in de pinautomaat gebeurd op afstand. Een download naar de pinautomaat en binnen 2 minuten ben je klaar. Geen monteurs, geen installatie- of voorrijkosten. De pin omzetting wordt gewoon kosteloos op afstand uitgevoerd.

Heb je misschien interesse in een vrijblijvende offerte, gebruik dan de onderstaande knop. Maar misschien wil je eerst zien hoe de pin rapportage en transactie portal eruit zien?

google reviews

Mark Alker

Doppio Espresso Amsterdam VU

Prima service, altijd snelle reactie en natuurlijk gunstige tarieven. Een aanrader!

Peter Praag

Prima service voor acceptatie van creditcards en veel goedkoper dan andere aanbieders op de markt.

Leontine Hulscher

De Kleine Parade

Fijne partner, altijd bereikbaar voor advies en zeer goede service. Echt een partij die met je meedenkt!

Pardoes Antiek

google reviews

PINdeal is pinnen
met een goed gevoel.

8 redenen waarom je voor PINdeal zou kiezen

Pinautomaten kopen met fikse kortingen

Bij ons profiteer je van speciale kortingen op onder meer het kopen van Worldline en CCV pinautomaten. Eerst nog een pinautomaat kopen?

Pinnen voor een echt scherp tarief

Ongeacht jouw transactie-aantallen krijg je altijd een scherp tarief. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ongeacht creditcard omzet een scherp tarief

Voor een MasterCard of VISA betaling door een betaal je een superscherpe commissie. Ongeacht jouw creditcard omzet.

Bruto uitbetaling van PIN en creditcards

Fijn voor jouw boekhouding: PIN, MasterCard en VISA betalingen bruto uitbetaald met achteraf maandelijkse facturatie. De pin betalingen ontvang jij de volgende werkdag op de rekening.

Snelle aansluiting en overstap

Wij rekenen niets voor een eerste aansluiting of overstap. Wij zorgen er wel voor dat alles snel werkt en helpen waar mogelijk bij de opzegging.

24/7 online rapportages

Altijd en overal toegang tot jouw transactie informatie en facturen. Zonder additionele kosten. Dagelijks ontvang jij gratis per email een transactieoverzicht van de vorige dag.

Altijd persoonlijke ondersteuning en advies

Net als jij hebben wij een hekel aan slechte klantenservice. Reken bij ons op persoonlijke, snelle en goede service.

Voor dat extra goede gevoel

Iedere kwartaal schenken wij een mooi bedrag aan een goed doel om op die manier mens, dier en natuur een klein beetje te helpen. Dat geeft ons een goed gevoel. Hopelijk jou ook.

Heb je nog geen pinautomaat en wil je een pinautomaat kopen met een leuke korting? Klik de link en bekijk onze deals

Meer weten

Check hier of we kunnen koppelen met jouw pinautomaat

Check hieronder of je jouw pinautomaat merk ziet staan en of we een koppeling kunnen maken.

Bel 030 755 5335 of mail ons even als jouw pinautomaat merk

er niet bij staat of als je twijfelt, ok?

?

Waarschijnlijk kunnen we jou helpen. 

ingenico.png
Ingenico-iwl250-3.png

We kunnen jou zeer waarschijnlijk helpen

sepay.png
payplaza.png
paqar.png
Worldline png.png
yoximo2.png
yomani png image 1.png
ccv-logo.png
CCV-Smart_25p.png
CCV_VX680_25p.png

Ook kassa-gekoppelde pinautomaten kunnen wij probleemloos aansluiten

koppeling mogelijk?
bottom of page