top of page

Regel vandaag nog jouw aansluiting voor het accepteren van MasterCard en VISA betalingen

Tegen een scherp tarief, met goede rapportages en fijne snelle service.

De betalingen staan de volgende werkdag al bij jou op de rekening.

CCV Smart A80 - P400 .png
Mastercard-logo.png
apple-pay-1-534001.png
Android_Pay_logo.svg.png

“Ik wilde overstappen en kwam bij Pindeal terecht. Professioneel, snel, adequaat en goede communicatie. Pindeal is duidelijk in de kostenstructuur. Kosten per transactie zijn zeer voordelig tov andere aanbieders. Ook de overzichten die ik krijg van de pinbetalingen Maestro en creditcards zijn duidelijk. De overstap was zeer vlot en ik was totaal ontzorgd. Zeer aan te bevelen”

- Daniëlle de Graaf – Blazee Overveen

blazee-quote-2.png

Creditcards accepteren op een betaalautomaat

Pinnen - oftewel betalen met een Maestro of VPAY betaalpas - is in Nederland nog steeds het meest populair als het gaat om elektronisch betalen in winkels en horeca-gelegenheden. Contactloos pinnen met de betaalpas, mobiel of wearable heeft zelfs nog een extra impuls gegeven aan de populariteit van het 'pinnen'. Op gepaste afstand komt de creditcard als betaalmiddel. Toch is ook het accepteren van creditcard betalingen op een betaalautomaat steeds vaker onmisbaar voor een ondernemer.

 

Traditioneel werd de creditcard veel gebruikt bij grotere aankopen of bestedingen. Tegenwoordig wordt de MasterCard of VISA creditcard ook steeds vaker gebruikt voor kleinere aankopen. Meer consumenten weten dat producten die met een creditcard gekocht zijn automatisch verzekerd zijn tegen schade en diefstal. Tegelijkertijd profiteert de kaarthouder van leuke cashbacks en spaarpunten. Nu ook de creditcards van de ING, ABN AMRO en Rabobank gebruikt kunnen gaan worden in Apple Pay betalingen, is de verwachting dat het aantal creditcard betalingen verder toeneemt.

Veel ondernemers krijgen dan ook steeds vaker de vraag of de klant met creditcard kan afrekenen. Om geen 'nee' te verkopen is het fijn als de creditcard acceptatie op de betaalautomaat geregeld is. Van belang zijn dan natuurlijk lage kosten voor het accepteren van creditcards. En daar komen wij om de hoek kijken.

PINdeal regelt snel de aansluiting voor de acceptatie van MasterCard en VISA betalingen op een betaalautomaat. En ook nog tegen een scherp tarief met bruto uitbetaling en duidelijke transactie rapportages.

 

Het maakt in principe niet uit welke betaalautomaat of kassasysteem jij gebruikt. Wil jij creditcard betalingen accepteren op een CCV of Worldline betaalautomaat? Geen enkel probleem. Wij betalen de creditcard transacties uit op iedere gewenste bankrekening van bijvoorbeeld ING, Rabobank, ABN AMRO bank, Triodos of KNAB bank. Je kunt dan ook direct Apple Pay creditcard betalingen accepteren. Vraag binnen 20 seconden een offerte aan voor het accepteren van MasterCard en VISA debit en creditcards.

creditcards accepteren met een goed gevoel

Creditcards accepteren

met een goed gevoel.

8 redenen waarom je voor PINdeal kiest.

Uniek: bruto uitbetaling

Net als de PIN betalingen krijg je bij ons ook de MasterCard en VISA betalingen bruto uitbetaald. Kosten worden maandelijks achteraf in rekening gebracht. Fijn voor jouw boekhouding. Zeker als je die zelf moet doen ;-)

Zo min mogelijk papieren rompslomp

We nemen jou zoveel mogelijk uit handen. Wij regelen bijvoorbeeld een KvK uittreksel. We maken het contract zo op dat jij alleen een handtekening hoeft te zetten. Bespaart jouw tijd en gedoe. 

Gratis aansluiting of overstap

Wij rekenen niets voor het regelen van de aansluiting of overstap. Wij zorgen er wel voor dat alles snel werkt. Bij een overstap helpen we bij de opzegging. Kijk hier of we jou kunnen aansluiten.

Altijd persoonlijke ondersteuning en advies

Net als jij hebben wij een grondige hekel aan slechte klantenservice. Reken bij ons op persoonlijke, snelle en goede service.

optioneel: pinnen voor een scherp tarief

Naast de acceptatie van MasterCard en VISA betaalkaarten, kun je ook voordelig Maestro en VPAY acceptatie ('PIN') accepteren tegen een scherp tarief. Geen bundels, geen gedoe.

Een extra goed gevoel

Voor iedere pin of creditcard betaling storten wij een klein bedrag in onze goede doelen pot. Ieder jaar bepalen we naar welk goed doel het gespaarde bedrag gaat.

Ongeacht omzet een scherp tarief

Voor een Nederlandse of Europese MasterCard of VISA consumenten betaling betaal je nooit meer dan 1,49%. 

Ongeacht jouw creditcard omzet.

Gratis rapportages

Logisch maar blijkbaar niet altijd vanzelfsprekend: je krijgt 24/7 gratis online toegang tot jouw transactie data. Download kosteloos transactierapporten of facturen. Je ontvangt wekelijks per email een rapportage. Kijk hier » 

Voor wie zijn we er?

We kunnen in bijna iedere situatie helpen met het accepteren van creditcards.

Kijk hieronder welke situatie op jou van toepassing is en vraag gemakkelijk een offerte aan.

Creditcards accepteren op een pinautomaat of betaalautomaat.

Heb jij een winkel, restaurant of een bedrijfslocatie met een betaalautomaat? En wil jij ook creditcards gaan accepteren voor meer betaalgemak en meer omzet? Maar wil je zo laag mogelijke kosten voor het accepteren van creditcard betalingen?

Wij helpen jou meteen aan een scherpe deal en zorgen voor een aansluiting zonder gedoe.

of  bel gratis met 030 755 5335

Creditcard betalingen accepteren

via de telefoon.

Heb jij (internationale) klanten die telefonisch bestellen of een reservering plaatsen? Heb jij een callcenter waar klanten direct producten of diensten kunnen kopen?

 

Verlies geen omzet en vergroot tegelijkertijd het betaalgemak voor jouw klant om te betalen met creditcard.

 

Met een 'MOTO' of pay-per-link betaaloplossing kun je telefonisch creditcard betalingen accepteren.


of  bel gratis met 030 755 5335

Creditcard betaling accepteren per email of fax.

Heb jij (internationale) klanten die per email of fax producten of diensten afnemen of orders bevestigen?

 

Maak het eenvoudig voor hen om direct te betalen. Bepaal zelf wanneer de betaling plaatsvindt door de creditcard van de klant te belasten wanneer jij wilt.

Met een 'MOTO' of pay-per-link betaaloplossing kun je creditcard betalingen accepteren die per email of fax worden doorgegeven.

of  bel gratis met 030 755 5335

Creditcard accepteren

voor verkopen op factuur.

Verkoop jij producten of diensten op rekening aan consumenten of bedrijven? Wil je meer controle over het betaalmoment en (internationale) klanten makkelijker de factuur laten betalen?

Met een 'MOTO' of pay-per-link betaaloplossing kun je eenvoudig een creditcard betaling accepteren voor verkopen op factuur of rekening.

Bij MOTO acceptatie belast jij de creditcard van de klant.

Bij pay-per-link betaalt de klant zelf via een unieke, veilige weblink.

of  bel gratis met 030 755 5335

Creditcards accepteren in jouw webshop of webwinkel.

Ben jij een e-commerce ondernemer en heb jij een webshop of webwinkel waar je graag klanten direct wilt laten betalen? Of heb jij een online proces waar klanten direct moeten kunnen afrekenen?

 

Zorg voor meer betaalgemak en omzet door het accepteren van creditcard betalingen in jouw webshop, website of app.

of  bel gratis met 030 755 5335

Voor ondernemers op zoek naar lagere kosten voor creditcard betalingen.

Accepteer jij al creditcards via een pinautomaat of op afstand?

En ben je op zoek naar scherpere tarieven en wil je besparen op de kosten voor creditcard betalingen?

Vraag dan direct gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij hebben in de meeste gevallen een scherper aanbod. Start nu jouw besparing op de kosten van creditcards accepteren.

of  bel gratis met 030 755 5335

bottom of page