top of page

PIN betalingen accepteren?

Slimme keuze. Pinnen is goedkoper en veiliger dan cash.

Regel vandaag nog jouw pin aansluiting tegen een scherp tarief.

Ben je op zoek naar een betaalautomaat met een pin contract?

Regel alles in één keer: een betaalautomaat van CCV of Worldline èn pin betalingen accepteren tegen een scherp tarief.

+

Maestro_2016.svg.png

Alleen overstappen voor PIN acceptatie?

 Regel vandaag nog jouw overstap met behoud van jouw huidige kassa en betaalautomaat.

Maestro_2016.svg.png

Altijd een scherp tarief

Ongeacht aantallen betalingen en omzet.

Makkelijk boekhouden

Alles bruto uitbetaald met gratis dagelijkse rapportages. 

Makkelijk overstappen

Gewoon met behoud van jouw kassa en betaalautomaat.

een paar referenties...

san blas.png
download-3.png
KFC-Logo.png
sportcentrum oudenrijn.png
maximus.png
febo.png
manneken_pis.png
doppio.png
ekoplaza logo.png
bakker pim.png

Wij hebben twee nieuwe pinapparaten aangeschaft via PINdeal en zijn met onze andere automaten mee overgegaan naar de betaalservice van PINdeal. uitstekende service, snel en zeer behulpzaam. Een voorbeeld van service gericht. Kunnen bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Matijn Wijn

De Oestercompagnie

www.oestercompagnie.com

Schermafbeelding 2020-06-22 om 09.55.45.

Ik wilde overstappen en kwam bij Pindeal terecht. Professioneel, snel, adequaat en goede communicatie. Pindeal is duidelijk in de kostenstructuur. Kosten per transactie zijn zeer voordelig tov andere aanbieders. Ook de overzichten die ik krijg van de pinbetalingen Maestro en creditcards zijn duidelijk. De overstap was zeer vlot en ik was totaal ontzorgd. Zeker aan te bevelen.

blazee-quote-2.png

ik wist niet dat er andere andere financiële instellingen waren voor pin en credit card transacties dan alleen de grote ccv. Persoonlijk contact bij het afsluiten van een pin/creditcard contract. Goede service, en elke dag een rapportage van de betalingen die de dag ervoor gedaan zijn. 

Yong 

Hu Dynasty

www.hudynasty.nl

Of je nu al pin betalingen accepteert of besloten hebt om pin betalingen te gaan accepteren... als slimme ondernemer wil je niet meer betalen dan nodig is voor de acceptatie van pin betalingen

 

En je wilt inzicht hebben op jouw pin omzet, de pin bijschrijvingen en de pin kosten. Zonder goede rapportages loop je namelijk tegen geklooi aan met pinbonnetjes en bankafschriften. Dan zit je op een zonnige middag onnodig tijd te verdoen met jouw pin administratie (je zou zeker niet de eerste zijn).  

 

Bovendien wil je dat alles soepel verloopt en dat iemand je goed helpt bij de pin aansluiting of overstap. Kortom, jij bent je op zoek naar een snelle aansluiting, een eerlijk en scherp tarief, handige rapportages en persoonlijk contact zonder customer service script.

Misschien mogen wij jou dan helpen. Naast een scherp pin tarief krijg je bij ons ook gratis dagelijks transactie-rapportages per email toegestuurd, en heb je één vast contact die jou van A tot Z begeleidt. Eén vast aanspreekpunt bij wie je ook na de aansluiting terecht kunt.

Iedere werkdag ontvang jij kosteloos een overzicht van alle pin betalingen van de voorgaande dag. Die hoef je niet ergens te downloaden maar krijg je gewoon in jouw inbox. Het controleren van jouw pin omzet van de dag ervoor wordt daarmee echt eenvoudig. Je bespaart tijd voor zaken of mensen die jouw aandacht kunnen gebruiken.

Om het jou extra makkelijk te maken krijg jij ook gratis en onbeperkt toegang tot een transactie portal (of degene die jouw administratie en boekhouding doet). Daar kun je alle pin betalingen en facturen terugvinden en downloaden wanneer jij dat wil. Je kunt precies zien uit welke transacties een pin bijschrijving op de bank is opgemaakt.

 

Om het misschien nog interessanter te maken: je kunt bij ons ook meteen terecht voor het accepteren van creditcard betalingen. We kunnen met één contract jouw PIN, MasterCard en VISA aansluiting regelen.

 

En, misschien voor jou niet zo bijzonder, maar wel in ons wereldje: ook de MasterCard en VISA betalingen ontvang jij bruto op de bankrekening. Dus een VISA betaling van € 100,- betekent ook € 100,- op jouw rekening erbij. De creditcard kosten worden dus net als de pin betalingen maandelijks achteraf in rekening gebracht. De kosten komen op dezelfde factuur te staan als de pin betalingen.

 

Heb je misschien nu al interesse in een vrijblijvende offerte, gebruik dan de onderstaande knop. Maar misschien wil je eerst nog even onze rapportage en transactie portal zien?

of bel met 030 755 5335 

maandag - vrijdag 9-17 uur

Heb je nog geen pinautomaat?

Je kunt bij ons kiezen uit een CCV of Worldline pinautomaat met leuke kortingen. Je kunt zowel een toonbank pinautomaat of een mobiele pinautomaat kopenEen mobiele pinautomaat is er al vanaf € 399,- (excl. servicecontract of SIM kaart). Hulp nodig? Laat het ons weten en bel met 030 755 5335.

V400M-docking-transparent.png
Meer weten

PINdeal is pinnen met een goed gevoel.

8 redenen waarom je voor PINdeal zou kiezen

Pinautomaten kopen met fikse kortingen

Bij ons profiteer je van speciale kortingen op onder meer het kopen van Worldline en CCV pinautomaten. Eerst nog een pinautomaat kopen?

Pinnen voor een eerlijk en scherp tarief

Ongeacht jouw transactie-aantallen krijg je altijd een eerlijk en scherp tarief voor het accepteren van pin betalingen.

Ongeacht creditcard omzet een scherp tarief

Voor een MasterCard of VISA betaling door een betaal je een superscherpe commissie. Ongeacht jouw creditcard omzet.

Bruto uitbetaling van PIN en creditcards

Fijn voor jouw boekhouding: PIN, MasterCard en VISA betalingen bruto uitbetaald met achteraf maandelijkse facturatie. De pin betalingen ontvang jij de volgende werkdag op de rekening.

Snelle aansluiting en overstap

Wij rekenen niets voor een eerste aansluiting of overstap. Wij zorgen er wel voor dat alles snel werkt en helpen waar mogelijk bij de opzegging.

24/7 online rapportages

Altijd en overal toegang tot jouw transactie informatie en facturen. Zonder additionele kosten. Dagelijks ontvang jij gratis per email een transactieoverzicht van de vorige dag.

Altijd persoonlijke ondersteuning en advies

Net als jij hebben wij een hekel aan slechte klantenservice. Reken bij ons op persoonlijke, snelle en goede service.

Voor dat extra goede gevoel

Iedere kwartaal schenken wij een mooi bedrag aan een goed doel om op die manier mens, dier en natuur een klein beetje te helpen. Dat geeft ons een goed gevoel. Hopelijk jou ook.

Heb je nog geen betaalautomaat en wil je een betaalautomaat kopen met een leuke korting? Klik de link en bekijk onze deals

Check hier of we kunnen koppelen met jouw pinautomaat

Check hieronder of je jouw pinautomaat merk ziet staan en of we een koppeling kunnen maken.

Bel 030 755 5335 of mail ons even als jouw pinautomaat merk

er niet bij staat of als je twijfelt, ok?

?

Waarschijnlijk kunnen we jou helpen. 

ingenico.png
Ingenico-iwl250-3.png

We kunnen jou zeer waarschijnlijk helpen

sepay.png
payplaza.png
paqar.png
Worldline png.png
yoximo2.png
yomani png image 1.png
ccv-logo.png
CCV-Smart_25p.png
CCV_VX680_25p.png

Alle bekende kassaleveranciers leveren CCV of Worldline pinautomaten of kunnen hiermee een koppeling maken.

Ook kassa-gekoppelde pinautomaten kunnen wij probleemloos aansluiten

koppeling mogelijk?
bottom of page