PIN betalingen accepteren?

Wil je klanten makkelijk laten betalen en geen gedoe willen met contant geld, dan is het laten pinnen van klanten een prima oplossing. Naast betaalgemak en snelheid aan de kassa is het accepteren van betaalpassen en creditcards ook veiliger. Met het accepteren van pin betalingen heb je minder cash in de zaak of op zak en hoef je minder vaak geld af te storten bij de bank. Kies hieronder welke situatie op jou van toepassing is en wij helpen je meteen op weg.

Je bent op zoek naar een nieuwe pinautomaat met een pin contract

Regel alles in één keer: een pinautomaat van CCV of Worldline met leuke korting èn pin betalingen accepteren tegen een scherp tarief met gratis dagelijkse rapportages.

+

Je wilt je huidige pinautomaten behouden en overstappen voor de pin acceptatie?

Je bent op zoek naar betere pin of creditcard tarieven, betere rapportages en snellere boekhouding maar je wilt je huidige pinautomaten behouden? 

Wij hebben twee nieuwe pinapparaten aangeschaft via PINdeal en zijn met onze andere automaten mee overgegaan naar de betaalservice van PINdeal. uitstekende service, snel en zeer behulpzaam. Een voorbeeld van service gericht. Kunnen bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Matijn Wijn

De Oestercompagnie

www.oestercompagnie.com

Ik wilde overstappen en kwam bij Pindeal terecht. Professioneel, snel, adequaat en goede communicatie. Pindeal is duidelijk in de kostenstructuur. Kosten per transactie zijn zeer voordelig tov andere aanbieders. Ook de overzichten die ik krijg van de pinbetalingen Maestro en creditcards zijn duidelijk. De overstap was zeer vlot en ik was totaal ontzorgd. Zeker aan te bevelen.

ik wist niet dat er andere andere financiële instellingen waren voor pin en credit card transacties dan alleen de grote ccv. Persoonlijk contact bij het afsluiten van een pin/creditcard contract. Goede service, en elke dag een rapportage van de betalingen die de dag ervoor gedaan zijn. 

Yong 

Hu Dynasty

www.hudynasty.nl

Of je nu al pin betalingen accepteert of besloten hebt om pin betalingen te gaan accepteren... als slimme ondernemer wil je niet meer betalen dan nodig is voor de acceptatie van pin betalingen

 

En je wilt inzicht hebben op jouw pin omzet, de pin bijschrijvingen en de pin kosten. Zonder goede rapportages loop je namelijk tegen geklooi aan met pinbonnetjes en bankafschriften. Dan zit je op een zonnige middag onnodig tijd te verdoen met jouw pin administratie (je zou zeker niet de eerste zijn).  

 

Bovendien wil je dat alles soepel verloopt en dat iemand je goed helpt bij de pin aansluiting of overstap. Kortom, jij bent je op zoek naar een snelle aansluiting, een eerlijk en scherp tarief, handige rapportages en persoonlijk contact zonder customer service script.

Misschien mogen wij jou dan helpen. Naast een scherp pin tarief - je betaalt bij ons nooit meer dan 4,9 cent per pin betaling - krijg je bij ons ook gratis dagelijks transactie-rapportages per email toegestuurd, en heb je één vast contact die jou van A tot Z begeleidt. Eén vast aanspreekpunt bij wie je ook na de aansluiting terecht kunt.

Iedere werkdag ontvang jij kosteloos een overzicht van alle pin betalingen van de voorgaande dag. Die hoef je niet ergens te downloaden maar krijg je gewoon in jouw inbox. Het controleren van jouw pin omzet van de dag ervoor wordt daarmee echt eenvoudig. Je bespaart tijd voor zaken of mensen die jouw aandacht kunnen gebruiken.

Om het jou extra makkelijk te maken krijg jij ook gratis en onbeperkt toegang tot een transactie portal (of degene die jouw administratie en boekhouding doet). Daar kun je alle pin betalingen en facturen terugvinden en downloaden wanneer jij dat wil. Je kunt precies zien uit welke transacties een pin bijschrijving op de bank is opgemaakt.

 

Om het misschien nog interessanter te maken: je kunt bij ons ook meteen terecht voor het accepteren van creditcard betalingen. We kunnen met één contract jouw PIN, MasterCard en VISA aansluiting regelen.

 

En, misschien voor jou niet zo bijzonder, maar wel in ons wereldje: ook de MasterCard en VISA betalingen ontvang jij bruto op de bankrekening. Dus een VISA betaling van € 100,- betekent ook € 100,- op jouw rekening erbij. De creditcard kosten worden dus net als de pin betalingen maandelijks achteraf in rekening gebracht. De kosten komen op dezelfde factuur te staan als de pin betalingen.

 

Ook over de MasterCard en VISA betalingen ontvang jij iedere week een gratis rapportage per email. Ook deze betalingen kun jij ook weer terugvinden in de transactie portal.

 

Heb je misschien nu al interesse in een vrijblijvende offerte, gebruik dan de onderstaande knop. Maar misschien wil je eerst nog even onze rapportage en transactie portal zien?

of bel met 030 755 5335 

maandag - vrijdag 9-17 uur

Heb je nog geen pinautomaat?

Je kunt bij ons kiezen uit een CCV of Worldline pinautomaat met leuke kortingen. Je kunt zowel een toonbank pinautomaat of een mobiele pinautomaat kopenEen mobiele pinautomaat is er al vanaf € 449,- (excl. servicecontract of SIM kaart). Hulp nodig? Laat het ons weten en bel met 030 755 5335.

een paar referenties...

 

PINdeal is pinnen met een goed gevoel.

8 redenen waarom je voor PINdeal zou kiezen

 

Pinautomaten kopen met fikse kortingen
 

Bij ons profiteer je van speciale kortingen op onder meer het kopen van Worldline en CCV pinautomaten. Eerst nog een pinautomaat kopen? 

Pinnen voor maximaal € 0,049 cent
 

Ongeacht jouw transactie-aantallen betaal je nooit meer dan € 0,049 per pin betaling. Vaak ben jij nog voordeliger uit. 

Ongeacht creditcard omzet een scherp tarief

Voor een MasterCard of VISA betaling door een betaal je een superscherpe commissie. Ongeacht jouw creditcard omzet.

Bruto uitbetaling van PIN en creditcards
 

Fijn voor jouw boekhouding: PIN, MasterCard en VISA betalingen bruto uitbetaald met achteraf maandelijkse facturatie. De pin betalingen ontvang jij de volgende werkdag op de rekening.

Snelle aansluiting en overstap
 

Wij rekenen niets voor een eerste aansluiting of overstap. Wij zorgen er wel voor dat alles snel werkt en helpen waar mogelijk bij de opzegging.

24/7 online rapportages
 

Altijd en overal toegang tot jouw transactie informatie en facturen. Zonder additionele kosten. Dagelijks ontvang jij gratis per email een transactieoverzicht van de vorige dag.

Altijd persoonlijke ondersteuning en advies
 

Net als jij hebben wij een hekel aan slechte klantenservice. Reken bij ons op persoonlijke, snelle en goede service.

Voor dat extra goede gevoel

Iedere kwartaal schenken wij een mooi bedrag aan een goed doel om op die manier mens, dier en natuur een klein beetje te helpen. Dat geeft ons een goed gevoel. Hopelijk jou ook.

Heb je nog geen pinautomaat en wil je een pinautomaat kopen met een leuke korting? Klik de link en bekijk onze deals

Check hier of we kunnen koppelen met jouw pinautomaat

Check hieronder of je jouw pinautomaat merk ziet staan en of we een koppeling kunnen maken.

Bel 030 755 5335 of mail ons even als jouw pinautomaat merk

er niet bij staat of als je twijfelt, ok?

?

Waarschijnlijk kunnen we jou helpen. 

We kunnen jou zeer waarschijnlijk helpen

Alle bekende kassaleveranciers leveren CCV of Worldline pinautomaten of kunnen hiermee een koppeling maken.

Ook kassa-gekoppelde pinautomaten kunnen wij probleemloos aansluiten

 

google reviews

Mark Alker

Doppio Espresso Amsterdam VU

Prima service, altijd snelle reactie en natuurlijk gunstige tarieven. Een aanrader!

Peter Praag

Prima service voor acceptatie van creditcards en veel goedkoper dan andere aanbieders op de markt.

Leontine Hulscher

De Kleine Parade

Fijne partner, altijd bereikbaar voor advies en zeer goede service. Echt een partij die met je meedenkt!

Pardoes Antiek

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Altijd een scherp tarief. Ongeacht omzet of aantallen transacties.

een vast laag tarief: nooit meer dan € 0,049 voor contactloze en normale PIN betalingen

optioneel: MasterCard en VISA betalingen voor een eerlijk en echt scherp tarief

bruto uitbetaling van PIN, MasterCard en VISA betalingen

gratis aansluiting of overstap op alle gangbare pinautomaten van o.a. CCV en Worldline

gratis dagelijkse transactie rapportages per email en via portal

PINdeal is een officiële business partner van:

Navigatie

Contact informatie

PINdeal

Middenburcht 136

3452 MT Vleuten

030 755 5335

BTW nummer: NL851882225B01

KvK nummer: 52742393 (sinds 2012)

PINdeal snelle links

Zie je iets vreemds op de website? 

Meld het ons en krijg een leuke verrassing

© 2017 - 2020 PINdeal

PINdeal is een geregistreerde handelsnaam van Fletio Payments Consulting B.V.

KVK nummer 52742393 | Alle rechten voorbehouden.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle