top of page
20200906_143538.jpg

Regel vandaag nog scherpe tarieven
voor jouw PIN en creditcard betalingen.
Zonder van kassa of betaalautomaat te moeten wisselen.

PINdeal_full_logo_v6_grey.png

Altijd een scherp tarief

Ongeacht aantallen betalingen en omzet.

Makkelijk boekhouden

Alles bruto uitbetaald met makkelijk rapportage systeem. 

Makkelijk overstappen

Gewoon met behoud van jouw kassa en betaalautomaat.

Opnieuw & Co 2.jpg

 

 

Wij zijn een aantal maanden geleden een samenwerking aangegaan met PINdeal. Ik kwam hen op het spoor omdat ik graag gebruik wilde gaan maken creditcard betalingen en wij over wilde schakelen naar 100% PIN betalingen. Vanaf het eerste belmoment was er een goed gevoel en een klik.


De overgang van de grootste aanbieder van pin betalingen naar een nog relatief onbekende partij is toch wel een dingetje met 500.000 pin betalingen per jaar. Maar ik kan zeggen dat het vlekkeloos verlopen is en bovendien besparen we ook nog eens een fors bedrag op jaarbasis.
Soms denk je, wat is nu 1 cent verschil per transactie maar reken maar uit, vele kleintjes maken 1 grote.


Kortom ik kan nu na een aantal maanden zeggen dat ik zeer tevreden ben over de service, de duidelijke rapportages en uiteraard ook op de grote besparing. Wij waren het eerste kringloopbedrijf als klant van PINdeal en inmiddels hebben al behoorlijk wat collega's mij via de BKN branchevereniging benaderd om ook over te stappen, ik kan dat van harte aanbevelen.


Johan van de Zande
Bedrijfsleider Opnieuw & Co

andere referenties

febo.png
manneken_pis.png
doppio.png
gentleman-barber-shop-logo_96485-97.jpeg
bakker pim.png
san blas.png
download-3.png
KFC-Logo.png
sportcentrum oudenrijn.png
maximus.png
venice giethoorn.png
KEEK.jpeg
naturals.png
ekoplaza logo.png
meatcave-logo-black.png

Waarom kiezen voor PINdeal?

6 goede redenen

Een eerlijk en scherp tarief

Voor een PIN betaling betaal je altijd een scherp tarief. Wij doen niet aan bundels. Je betaalt alleen voor succesvol verwerkte betalingen.

BRUTO uitbetaling

Net als de PIN betalingen krijg je bij ons ook de MasterCard en VISA betalingen bruto uitbetaald. Kosten worden maandelijks achteraf in rekening gebracht. Lekker makkelijk voor jouw boekhouding.

Gratis aansluiting

Wij rekenen niets voor het regelen van de aansluiting of overstap voor PIN, MasterCard of VISA acceptatie. Wij zorgen er wel voor dat alles werkt.

Wij koppelen met CCV en Worldline pinautomaten

We kunnen kosteloos een aansluiting maken op (kassagekoppelde) betaalautomaten. 

Geen papieren rompslomp

We nemen jou zoveel mogelijk uit handen. Wij maken een groot deel van het papierwerk in orde. Jij hoeft uiteindelijk alleen nog een handtekening te zetten.

Iedere betaling draagt bij aan een goed doel

Ieder jaar schenken wij een mooi bedrag aan een goed doel bestemd voor mens, dier of natuur. Dat geeft ons een goed gevoel en jou hopelijk ook.

of  bel met 030 755 5335

maandag t/m vrijdag 9-17 uur

€ 100 afrekenen is

€ 100 op de bank. 

Ook voor Mastercard en VISA betalingen.

Bij ons krijg je naast de pin betalingen ook de MasterCard en VISA betalingen bruto uitbetaald.

 

Als een VISA of MasterCard kaarthouder dus € 100,- afrekent, dan krijg je ook € 100,- op jouw bankrekening gestort. Wel zo makkelijk voor jouw administratie en overzicht. 

Betaal je daar extra voor? Nope.

Dat zit in onze service inbegrepen. 

€ 100,-

€ 100,-

pin + creditcard omzet

euro.png
pin terminal.png
kassa 1.png

=

euro.png
bank browser.png

jouw bankrekening

MyEMS screenshot.png

Altijd zicht op omzet en kosten

Je krijgt toegang tot een handig dashboard waarop je al jouw transacties, kosten en uitbetalingen kunt terugvinden. Je houdt op die manier gemakkelijk overzicht. Dat maakt ook jouw boekhouding weer een stukje eenvoudiger.

Geen verborgen-kosten-addertjes

Misschien denk je nu 'dat ziet er OK uit' maar wat kost me dat? Goeie vraag.

 

Bij ons betaal je altijd een eerlijk en scherp tarief voor een pin betaling en voor een Nederlandse creditcard betaling nooit meer dan 1,39%. 

In dat bedrag zit dan de bruto uitbetaling en transactie portal inbegrepen. 

 

Wil je ook nog kunnen retourpinnen? Geen probleem, ook dat activeren we kosteloos.

Dus geen verborgen-kosten-addertjes.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en kom te weten welk tarief we jou kunnen bieden.

Mark Alker

Doppio Espresso Amsterdam VU

Yong

"Prima service, altijd snelle reactie en natuurlijk gunstige tarieven. Een aanrader!"

Peter Praag

Pardoes Antiek Amsterdam

Hu Dynasty

"ik wist niet dat er andere andere financiële instellingen waren voor pin en credit card transacties dan alleen de grote ccv. Persoonlijk contact bij het afsluiten van een pin/creditcard contract. Goede service, en elke dag een rapportage van de betalingen die de dag ervoor gedaan zijn."

"Prima service voor acceptatie van creditcards en veel goedkoper dan andere aanbieders op de markt."

Overstappen

Overstappen?

Wij maken het eenvoudig

Wij regelen het papierwerk

Wij leveren een ingevuld contract aan en zorgen voor een KvK uittreksel. Aan jou alleen het verzoek om een kopie paspoort en kopie bankafschrift te regelen. Dat is het.​

Geen verstoring van PIN

De omzetting gebeurt zonder verstoring van de pin of bestaande creditcard aansluiting. De pinautomaat blijft altijd werken.

Geen kosten voor aanpassing

Het nieuwe aansluitnummer voor de PIN of creditcard acceptatie kan samen met Field Backup op afstand in de pinautomaat gezet worden. Dus geen voorrijkosten of andere kosten voor de omzetting.

Opzeghulp

Waar mogelijk helpen wij bij de opzegging met kant-en-klare, ingevulde opzegformulieren. Contracten zijn in regel met 1 of 2 kalendermaanden kosteloos op te zeggen. Ondertussen kun jij overstappen. 

of  bel met 030 755 5335

maandag t/m vrijdag 9-17 uur

waarom doen wij wat we doen?

Waarom doen wij wat we doen?

Een bakker houdt van brood bakken. Wij van betalingen.

Klinkt misschien een beetje gek maar zo is het wel. Wij hebben jarenlang gewerkt voor verschillende online betaalproviders in Nederland en verschillende adviesklussen gedaan voor betaalverwerkers in Europa en daarbuiten. Wij zijn gaan 'houden van' alles wat met elektronisch betalen te maken heeft. De afgelopen jaren is er dan ook zoveel gebeurd in het betaalwereld, denk daarbij aan opkomst van e-commerce en mobiele betalingen, QR-transacties, Apple Pay en Crypto betalingen. Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en proberen dit te vertalen naar betere producten, service en inzichten voor ondernemers die hier niet dagelijks mee bezig zijn.

Ondernemers ontzorgen.

In 2012 hebben wij besloten om voor ons zelf te beginnen en onze kennis en ervaring in te zetten voor het adviseren en helpen van ondernemers. Eerst voor e-commerce ondernemers, vanaf 2019 ook voor ondernemers met een fysieke locatie.

 

Wij ontzorgen ondernemers bij het papierwerk en bij het geschikt maken van de betaalautomaat voor PIN of creditcard acceptatie en helpen ze met allerhande vragen over het accepteren van betalingen. Alles vanuit de gedachte van een scherp tarief tegen een super service.

PINdeal_full_logo_v6_grey.png
20200906_110011.jpg

PINdeal is pinnen met een goed gevoel

bottom of page