Creditcards accepteren op een betaalautomaat?

Betaal nooit meer dan 1,00% voor Nederlandse MasterCard en VISA creditcards. Krijg de creditcard betalingen gewoon bruto op jouw rekening.

Met deugdelijke rapportages voor makkelijke boekhouding.

De creditcard transactiekosten worden bij ons maandelijks achteraf in rekening gebracht. 100 euro afrekenen betekent dus ook 100 euro op de bank. Met onze gratis  transactierapportages en transactie-portal toegang, maakt maakt jouw boekhouding veel makkelijker. Je bespaart geld, tijd en gedoe.

 

Nieuwsgierig naar de email rapportages en portal? »

Mastercard-logo.png
apple-pay-1-534001.png
Android_Pay_logo.svg.png

of bel met 030 755 5335 

maandag - vrijdag 9-17 uur

“Ik wilde overstappen en kwam bij Pindeal terecht. Professioneel, snel, adequaat en goede communicatie. Pindeal is duidelijk in de kostenstructuur. Kosten per transactie zijn zeer voordelig tov andere aanbieders. Ook de overzichten die ik krijg van de pinbetalingen Maestro en creditcards zijn duidelijk. De overstap was zeer vlot en ik was totaal ontzorgd. Zeer aan te bevelen”

- Daniëlle de Graaf – Blazee Overveen

blazee-quote-2.png

Creditcards accepteren op een betaalautomaat

Pinnen - oftewel betalen met een Maestro of VPAY betaalpas - is in Nederland nog steeds het meest populair als het gaat om elektronisch betalen in winkels en horeca-gelegenheden. Contactloos pinnen met de betaalpas, mobiel of wearable heeft zelfs nog een extra impuls gegeven aan de populariteit van het 'pinnen'. Op gepaste afstand komt de creditcard als betaalmiddel. Toch is ook het accepteren van creditcard betalingen op een betaalautomaat steeds vaak onmisbaar voor een ondernemer.

 

Traditioneel werd de creditcard veel gebruikt bij grotere aankopen of bestedingen. Tegenwoordig wordt de MasterCard of VISA creditcard ook steeds vaker gebruikt voor kleinere aankopen. Meer consumenten weten dat producten die met een creditcard gekocht zijn automatisch verzekerd zijn tegen schade en diefstal. Tegelijkertijd profiteert de kaarthouder van leuke cashbacks en spaarpunten. Nu ook de creditcards van de ING, ABN AMRO en Rabobank gebruikt kunnen gaan worden in Apple Pay betalingen, is de verwachting dat het aantal creditcard betalingen verder gaan toenemen.

Veel ondernemers krijgen dan ook steeds vaker de vraag of de klant met creditcard kan afrekenen. Om geen 'nee' te verkopen is het fijn als de creditcard acceptatie op de pinautomaat geregeld is. Van belang zijn dan natuurlijk lage kosten voor het accepteren van creditcards. En daar komen wij om de hoek kijken.

PINdeal regelt snel de aansluiting voor de acceptatie van MasterCard, VISA en American Express betalingen op een betaalautomaat. En ook nog tegen een echt scherp tarief met bruto uitbetaling en gratis transactie rapportages.

 

Het maakt in principe niet uit welke betaalautomaat of kassasysteem jij gebruikt. Wil jij creditcard betalingen accepteren op een CCV of Worldline betaalautomaat? Geen enkel probleem. Wij betalen de creditcard transacties uit op iedere gewenste bankrekening van bijvoorbeeld ING, Rabobank, ABN AMRO bank, Triodos of KNAB bank. Je kunt dan ook direct Apple Pay creditcard betalingen accepteren. Vraag binnen 20 seconden een offerte aan voor het accepteren van creditcards.

apple-pay-1-534001.png
Mastercard-logo.png

Bereid je voor op het accepteren van Apple Pay creditcard betalingen

Nederlandse Apple Pay gebruikers kunnen ook hun MasterCard of VISA creditcards van de ING, ABN of Rabobank in de Apple Wallet-app gaan gebruiken. Wil jij Apple Pay creditcard betalingen kunnen accepteren op jouw pinautomaat, regel dan snel jouw aansluiting.

Lees hier ons nieuwsbericht van 5 maart 2020:

'Grote Nederlandse banken gaan creditcards ondersteunen met Apple Pay'

 

Creditcards accepteren

met een goed gevoel.

8 redenen waarom je voor PINdeal kiest.

 

Uniek: bruto uitbetaling
 

Net als de PIN betalingen krijg je bij ons ook de MasterCard en VISA betalingen bruto uitbetaald. Kosten worden maandelijks achteraf in rekening gebracht. Fijn voor jouw boekhouding. Zeker als je die zelf moet doen ;-)

Zo min mogelijk papieren rompslomp
 

We nemen jou zoveel mogelijk uit handen. Wij regelen bijvoorbeeld een KvK uittreksel. We maken het contract zo op dat jij alleen een handtekening hoeft te zetten. Bespaart jouw tijd en gedoe. 

Gratis aansluiting of overstap
 

Wij rekenen niets voor het regelen van de aansluiting of overstap. Wij zorgen er wel voor dat alles snel werkt. Bij een overstap helpen we bij de opzegging. Kijk hier of we jou kunnen aansluiten.

Altijd persoonlijke ondersteuning en advies 

Net als jij hebben wij een grondige hekel aan slechte klantenservice. Reken bij ons op persoonlijke, snelle en goede service.

optioneel: pinnen voor minder dan 5 cent
 

Ongeacht jouw aantal pin betalingen betaal je maximaal 4,9 cent per pin betaling. 

Een extra goed gevoel 

Voor iedere pin of creditcard betaling storten wij een klein bedrag in onze goede doelen pot. Ieder jaar bepalen we naar welk goed doel het gespaarde bedrag gaat.

Ongeacht omzet een scherp tarief
 

Voor een Nederlandse of Europese MasterCard of VISA betaling betaal je nooit meer dan 1,00%. 

Ongeacht jouw creditcard omzet.

Gratis rapportages 

Logisch maar blijkbaar niet altijd vanzelfsprekend: je krijgt 24/7 gratis online toegang tot jouw transactie data. Download kosteloos transactierapporten of facturen. Je ontvangt wekelijks per email een rapportage. Kijk hier » 

referenties

"Duidelijke, snelle en vriendelijk service!"

Sabrina de Veld - Eigenaar SOAP Treatment Store Eindhoven

Worldline betaalautomaat | Acceptatie van MasterCard, VISA, American Express

 

Hoe werkt het?

Vraag offerte aan

Binnen 20 seconden aangevraagd

Ontvang contract

Bij akkoord op de offerte ontvang jij een volledig ingevuld contract ter ondertekening.

Wij regelen de aansluiting

Wij zorgen ervoor dat jij snel creditcard betalingen kunt accepteren.

of  bel gratis met PINdeal op 030 755 5335 

Kunnen we jou aansluiten?

Check hieronder of je jouw pinautomaat merk ziet staan en of we een koppeling kunnen maken.

Neem contact met ons op (030 755 5335) als je het niet zeker weet, ok?

 

?

Misschien kunnen we jou helpen. 

ingenico.png
Ingenico-iwl250-3.png

We kunnen jou zeer waarschijnlijk helpen

payplaza.png
sepay.png
yoximo2.png
yomani png image 1.png
ccv-logo.png
CCV-Smart_25p.png
CCV_VX680_25p.png

Ook CCV of Worldline pinautomaten die gekoppeld zijn aan een kassasysteem kunnen wij aansluiten.

 

Overstappen van kaartverwerker?

Wij maken het eenvoudig.

 

Wij regelen het papierwerk

Wij leveren een ingevuld contract aan en zorgen voor een KvK uittreksel. Aan jou alleen het verzoek om een kopie paspoort/rijbewijs en kopie bankafschrift te regelen.

Dat is het.​

Geen verstoring van PIN

De omzetting gebeurt zonder verstoring van de pin of bestaande creditcard aansluiting. De pinautomaat blijft altijd werken.

Geen kosten voor aanpassing

Het nieuwe aansluitnummer kan op afstand in de pinautomaat gezet worden. Dus geen voorrijkosten of andere kosten voor de omzetting.

Opzeghulp

De opzegging bij de huidige creditcard verwerker maken wij eenvoudig met kant-en-klare, ingevulde opzegformulieren. In de regel zijn alle contracten voor onbepaalde tijd en binnen 1 tot 2 maanden te beeindigen. Ondertussen kun jij overstappen.

of  bel met 030 755 5335 

Voor wie zijn we er?

We kunnen in bijna iedere situatie helpen met het accepteren van creditcards.

Kijk hieronder welke situatie op jou van toepassing is en vraag gemakkelijk een offerte aan.

 

Creditcards accepteren op een pinautomaat of betaalautomaat.

Heb jij een winkel, restaurant of een bedrijfslocatie met een betaalautomaat? En wil jij ook creditcards gaan accepteren voor meer betaalgemak en meer omzet? Maar wil je zo laag mogelijke kosten voor het accepteren van creditcard betalingen?

Wij helpen jou meteen aan een scherpe deal en zorgen voor een aansluiting zonder gedoe.
 

of  bel gratis met 030 755 5335 

Creditcard betalingen accepteren

via de telefoon.

Heb jij (internationale) klanten die telefonisch bestellen of een reservering plaatsen? Heb jij een callcenter waar klanten direct producten of diensten kunnen kopen?

 

Verlies geen omzet en vergroot tegelijkertijd het betaalgemak voor jouw klant om te betalen met creditcard.

 

Met een 'MOTO' of pay-per-link betaaloplossing kun je telefonisch creditcard betalingen accepteren.


 

of  bel gratis met 030 755 5335 

Creditcard betaling accepteren per email of fax.

Heb jij (internationale) klanten die per email of fax producten of diensten afnemen of orders bevestigen?

 

Maak het eenvoudig voor hen om direct te betalen. Bepaal zelf wanneer de betaling plaatsvindt door de creditcard van de klant te belasten wanneer jij wilt.

Met een 'MOTO' of pay-per-link betaaloplossing kun je creditcard betalingen accepteren die per email of fax worden doorgegeven.

of  bel gratis met 030 755 5335 

Creditcard accepteren

voor verkopen op factuur.

Verkoop jij producten of diensten op rekening aan consumenten of bedrijven? Wil je meer controle over het betaalmoment en (internationale) klanten makkelijker de factuur laten betalen?

Met een 'MOTO' of pay-per-link betaaloplossing kun je eenvoudig een creditcard betaling accepteren voor verkopen op factuur of rekening.

Bij MOTO acceptatie belast jij de creditcard van de klant.

Bij pay-per-link betaalt de klant zelf via een unieke, veilige weblink.

 

of  bel gratis met 030 755 5335 

Creditcards accepteren in jouw webshop of webwinkel.

Ben jij een e-commerce ondernemer en heb jij een webshop of webwinkel waar je graag klanten direct wilt laten betalen? Of heb jij een online proces waar klanten direct moeten kunnen afrekenen?

 

Zorg voor meer betaalgemak en omzet door het accepteren van creditcard betalingen in jouw webshop, website of app.

of  bel gratis met 030 755 5335 

Voor ondernemers op zoek naar lagere kosten voor creditcard betalingen.

Accepteer jij al creditcards via een pinautomaat of op afstand?

En ben je op zoek naar scherpere tarieven en wil je besparen op de kosten voor creditcard betalingen?

Vraag dan direct gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij hebben in de meeste gevallen een scherper aanbod. Start nu jouw besparing op de kosten van creditcards accepteren.

of  bel gratis met 030 755 5335 

Wil je meer weten over het accepteren van creditcard betalingen?

Kijk dan op onze pagina 'alles over creditcards accepteren'.

Je vindt daar de antwoorden op de meest gestelde vragen over creditcard acceptatie en handige informatie en tips.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stel hem dan gerust en wij zorgen voor een snelle reactie.

 

 

Waarom doen wij wat we doen?

Een bakker houdt van brood bakken. Wij van betalingen.

Klinkt misschien een beetje gek maar zo simpel is het. Wij hebben jarenlang gewerkt voor verschillende betaalproviders in Nederland en betalingsverkeer is gaandeweg onze tweede natuur geworden.

Ondernemers helpen met het vinden van de juiste betaaloplossing.

In 2012 hebben wij besloten om voor ons zelf te beginnen en onze kennis en ervaring in te zetten voor het helpen en adviseren van ondernemers.

 

Zowel winkeliers, horeca-, en e-commerce ondernemers willen wij helpen bij het vinden van de meest geschikte betaaloplossing. Uit ervaring weten wij namelijk dat een ondoordachte keuze je als ondernemer veel tijd en geld kan kosten. Wij maken het ondernemers makkelijk: wij zorgen voor een scherpe deal en een snelle aansluiting.

Lees hier verder »