Pinautomaat kopen?

Wil je dat jouw klanten op iedere plek kunnen afreken met PIN of creditcard?

Bijvoorbeeld op het terras of bij aflevering van goederen. Kies dan voor een mobiele pinautomaat.

4G

Wil je klanten op een vaste plek laten pinnen in jouw winkel, restaurant of bedrijfslocatie?

Gewoon pinnen bij de kassa? Kies dan voor een toonbank betaalautomaat mèt of zonder handelaarsunit.

Toonbank of mobiele pinautomaat kopen?

Je koopt niet dagelijks een pinautomaat. En een pinapparaat kopen is geen kleine investering. Niet alleen de aanschafprijs is van belang maar zeker ook de terugkerende kosten. Voor bijvoorbeeld een servicecontract of het bestellen van nieuwe pinrollen. En dus is het slim om te onderzoeken wat er te koop is en tegen welke prijs en service.

PINdeal helpt je op weg.

Een goed begin is het halve werk.

Met onze PINdeal shop helpen wij je alvast goed op weg met het aanbod van de twee grootste pinautomaat-leveranciers van Nederland: CCV en Worldline. Let de volgende keer maar eens op als jij zelf gaat pinnen in een winkel of restaurant. Grote kans dat je pint op een (mobiel) pinapparaat van één van deze twee leveranciers. Zo zijn de betaalautomaten bij de Albert Heijn bijvoorbeeld afkomstig van Worldline. Bekijk hier alle mobiele pinautomaten en toonbank pinautomaten van CCV en Worldline.

Natuurlijk zijn er nog meer betaalautomaatmerken in Nederland en kun je bij meerdere partijen terecht voor het kopen of huren van een pinautomaat. Wat ons uniek maakt is dat jij bij ons op één plek kunt kiezen uit een CCV of Worldline pinautomaat en profiteert van starterskortingen en cash backs.

 

Heb je ook nog geen contract voor het accepteren van PIN of creditcard betalingen? Bij ons regel jij alles in één keer tegen een echt scherp tarief. PIN betalingen accepteer je voor 5 cent per transactie of minder. Europese MasterCard en VISA betalingen kunnen we voor minder dan 1,10% laten verwerken en bruto aan jou uitbetalen. Dat maakt jouw boekhouding weer een stuk makkelijker. Ook American Express kunnen we direct regelen (1,90% commissie), samen met de andere creditcard merken Diners, Discover, JCB en UnionPay mocht je ook die willen accepteren.

Excuses voor het uitwijden over onze transactieverwerking... Jij komt hier omdat je interesse hebt om een betaalautomaat te kopen, toch? Gaan we het daar weer over hebben.

Pinautomaat kopen? Keuze uit 3 betaalautomaat typen

Bij het kopen van een pinautomaat, heb je in principe de keuze uit drie verschillende typen betaalautomaten:

1. Een enkele betaalautomaat: jij en de klant gebruiken dezelfde pinautomaat bij de transactie

Wil je zo'n pinautomaat kopen? Bij ons kun je kiezen uit de: 

2. Een dubbele betaalautomaat: een pinautomaat met een aparte handelaarsunit

Wil je zo'n pinautomaat kopen? Bij ons kun je kiezen uit de:

3. Een mobiele pinautomaat: een pinautomaat die je bijna overal kunt gebruiken

Wil je zo'n pinautomaat kopen? Bij ons kun je kiezen uit de:

Een geruststellend gevoel: welke betaalautomaat je uiteindelijk ook kiest, je haalt altijd een goede pinautomaat in huis. Iedere betaalautomaat die in Nederland te koop is, ondersteunt contactloze PIN en creditcard betalingen. Iedere betaalautomaat voldoet aan de verplichte veiligheidseisen. Iedere betaalautomaat die je bij PINdeal koopt is tenminste tot april 2025 gecertificeerd.

Pinautomaat kopen met een enkele opstelling

Laten we beginnen bij het begin. We leggen eerst de verschillende type pinautomaten uit (enkel, dubbel, mobiel) en geven aan voor welk type ondernemer of situatie ze geschikt zijn.

Een pinapparaat met een enkele opstelling is de meest recht-toe-recht-aan pinautomaat. Deze betaalautomaat plaats je normaal gesproken op de toonbank, bij de kassa in de buurt. Je sluit 'm met een vaste kabel aan op het internet.

 

Jij geeft het aankoopbedrag in op het pinapparaat, jij draait 'm om naar de klant, en de klant rekent op hetzelfde apparaat af. De transactiebon komt direct aan de bovenkant uit de pinautomaat.

Deze pinautomaat is daarom geschikt voor winkels of restaurants waarbij er niet al teveel transacties per dag zijn (minder dan 10 - 20 per dag). Het omdraaien van de betaalautomaat wordt vervelend als je dat vaker moet doen. Daar is wel een handigheidje voor: een standaard met draaivoet. Hiernaast zie je de CCV Budget pinautomaat met zo'n standaard.

klik hier om deze pinapparaten te vergelijken »

Pinautomaat kopen met een dubbele opstelling

Bij een pinautomaat in een dubbele opstelling heb jij eigenlijk twee pinapparaten: één voor jouw kant van de toonbank en één aan de kant van de klant. Jij geeft het bedrag in op jouw apparaat en vervolgens verschijnt het bedrag op de pinautomaat waar de klant op gaat pinnen. De transactiebon komt uit jouw pinapparaat.

 

Dit type betaalautomaat is geschikt voor ondernemers met meer dan 10 - 20 transacties per dag. Voor het extra apparaat betaal je vaak niet meer dan € 100,- extra in vergelijking met een pinautomaat in een enkele opstelling.

 

In de praktijk is zo'n extra apparaat wel een stuk handiger in gebruik en komt het ook professioneler over. Omdat je een betaalautomaat vaak voor langere periode koopt (3-5 jaar) is het het overwegen waard om hier bij de koop net wat extra aan uit te geven.

klik hier om deze pinapparaten te vergelijken »

Mobiele pinautomaat kopen

Bij een mobiele pinautomaat heb jij één pinapparaat waar jij en de klant gebruik van maken. Jij tikt het bedrag in op het pinapparaat, jij geeft 'm aan de klant, die rekent op het mobiele pinapparaat af. De transactiebon komt direct uit de betaalautomaat.

Er zijn mobiele pinautomaat varianten: 

  • een mobiel pinapparaat op basis van WiFi: jij kunt de automaat overal binnen een beveiligd WiFi netwerk gebruiken

  • een mobiel pinapparaat op basis van GPRS (SIM kaart): jij kunt de automaat overal gebruiken binnen het dekkingsgebied van de telecomprovider. De telecomprovider levert de SIM kaart waarmee de pinautomaat verbinding kan maken. Jij bent niet afhankelijk van een WiFi netwerk. Sommige pinautomaten kunnen zowel op WiFi als met een SIM kaart gelijktijdig werken.

Mobiele betaalautomaten zijn ideaal voor betalingen in de horeca (bijvoorbeeld voor betalingen aan tafel, op het terras), in taxi's, op de markt en voor services aan huis. 

klik hier om mobiele pinapparaten te vergelijken »

Neem alle pinautomaat kosten in ogenschouw

Naast de keuze voor een enkele, 'dubbele' of mobiele betaalautomaat heb je ook de keuze uit verschillende installatie mogelijkheden en servicecontracten. Daarnaast heb je keuze uit toebehoren en accessoires zoals pinrollen, opladers, extra accu's of draagtas voor een mobiele betaalautomaat.

Het is van belang dat jij deze kosten ook in jouw koopbeslissing meeneemt. De terugkerende servicekosten kunnen namelijk uiteindelijk zwaar wegen. Mogelijk dat jij er verstandig aan doet om dan juist niet voor de goedkopere pinautomaat te kiezen om uiteindelijk toch voordeliger uit te zijn.

Wij hebben het makkelijker voor jou gemaakt door bij iedere toonbank pinautomaat en mobiele betaalautomaat een overzicht van alle kosten te geven. Jij vindt ook een berekening waarbij je gevoel kunt krijgen bij de kosten over meerdere jaren. Ook de pinautomaat kosten per maand vind je hier terug. Daarmee kun je direct een vergelijking maken in het geval jij ook overweegt om een pinautomaat te huren.

Om het nog makkelijker te maken kun je ook verschillende toonbank en mobiele pinautomaten met elkaar vergelijken op aanschafprijs en kosten voor installatie en servicecontract. Hopelijk helpt dat en kun je met een gerust gevoel de juiste betaalautomaat kopen. Hulp nodig? bel ons op 030 755 5335 (ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur)

PINdeal is een officiële business partner van:

Navigatie

Contact informatie

PINdeal

Middenburcht 136

3452 MT Vleuten

030 755 5335

BTW nummer: NL851882225B01

KvK nummer: 52742393 (sinds 2012)

PINdeal snelle links

Zie je iets vreemds op de website? 

Meld het ons en krijg een leuke verrassing

© 2017 - 2020 PINdeal

PINdeal is een geregistreerde handelsnaam van Fletio Payments Consulting B.V.

KVK nummer 52742393 | Alle rechten voorbehouden.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle